Välkommen till Elegant Elscooter!

Wang-Andersson har bytt namn till Elegant-elscooter. Den nya adressen är: www.elegant-elscooter.se. Vi har återförsäljare i:Kalmar, Lyckeby, Mora, Motala, Skara, Svenljunga, Tranås, Vasa (Finland), Västerås,  Älvsbyn, Eringsboda (uthyrning). Fler återförsäljare kommer inom kort… Klicka på återförsäljare i menyraden längst upp för info om telefonnummer och adress.

Vi söker nya återförsäljare i Stockholm, Karlstad & Gävle

bli

Bli återförsäljare - Vi söker små/medelstora serviceinriktade företag som återförsäljare för våra populära elscootrar. Vi är nu 12 återförsäljare runt om i Sverige, men behöver utöka på följande platser: Stockholm, Karlstad & Gävle.    

Vår målgrupp är äldre och eventuellt rörelsehindrade personer, som är i behov av ett miljövänligt fortskaffningsmedel på äldre dar. Vi har också en modell som passar utmärkt på golfbanor. Våra modeller har ett modernt mopedliknande utseende och vi märker också för varje år att kundgruppen stadigt ökar även bland personer, som inte är rörelsehindrade. Kanske behöver man ett smidigt fordon till sommarstugan eller för att bekvämt åka till affären......                                                                                                                  

Ett krav är att ni har ett inregistrerat företag och är utan betalningsanmärkningar. Våra återförsäljare svarar för försäljning, hemleverans och efterservice inom ungefär en 10-mils radie från sin plats. Egen butik krävs ej, men en liten lageryta kan vara lämpligt. Kanske jobbar ni nu med elfordon, mopedservice eller annan liknande verksamhet.


Vi ni veta mer om vad vi kan göra för er, fyll i nedan formulär
Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i företagsnamn.

Vänligen fyll i gatans namn.

Vänligen fyll i post nummer.

Vänligen fyll i postadress.


Vänligen fyll i telefonnummer.

Vänligen fyll i epostadress.


Vänligen fyll i butiksnamn.

Vänligen fyll i butiksadress.

Invalid Input

 

Högst upp